Mig og min klinik

Information ifm. Covid-19

Kære klient
Jeg regner med at du aflyser vores aftale hvis du er småsyg. Jeg gør mit bedste for at passe på dig når du kommer til behandling. Jeg sørger for at overholde de hygiejniske forholdsregler der anbefales af Sundhedsstyrelsen. Hvis du er utryg omkring smittefare alligevel, så er det bedst du bliver hjemme. Jeg har mundbind til rådighed i klinikken. Hvis du har brug for at jeg arbejder i dit ansigt, bruger jeg handsker.

Uddannelser

Totum Kropsterapeut 2020
Autoriseret som underviser i zoneterapi fra ZCT 2018
Cupping terapeut v. Karina Colding 2018
Øreakupuntør v. Karina Colding 2017
Zoneterapeut DDZ 2017
Fysiurgisk massør v. Susan Koudal 2016
Intensiv sygeplejerske 2012
Sygeplejerske Proffesionsbachelor 2005

Faglig profil

Holistisk behandling fordrer at jeg inddrager alle aspekter i og omkring klienten der behandles; de fysiske og de psykiske. Min behandling er teoretisk funderet i TCM, traditionel kinesisk medicin. Fagligt trækker jeg også på min naturvidenskabelige baggrund fra sygeplejen.
Det er essentielt for mig at den behandling jeg tilbyder er teoretisk velfunderet, og jeg opgraderer mine uddannelser løbende.

 

Registreret alternativ behandler både i zoneterapi og kropsterapi-massage.