Vores krop og vores sind er dybt afhængige af at være forbundet.

Nogle gange er den forbindelse bare udfordret! Det kender du måske?

Det kan vise sig som fysiske symptomer. Vi får en oplevelse af stress. Der kan være flere psykiske udfordringer, og listen over symptomer er lige så lang som vi er mennesker i verden. Ofte oplever vi en blanding af både psykiske og fysiske problemer, og nogen gange kan det vanskeliggøre helbredelse og bedring.

Heldigvis, har vi alle evnen til selv at regulerer vores ubalancer!
Hvordan gør jeg det?
Ja, det er faktisk ret simpelt.. -slet ikke umuligt og heller ikke hokuspokus
Når vores krop og sind ikke er forbundet, er vores selvhelbredelse kompromitteret. Nøglen er derfor, at genskabe den forbindelse.

Forbindelsen kan genskabes ved opmærksomhed. Og den kan faciliteres! I min klinik, foregår den her facilitering ved hjælp af manuelle behandlinger. Jeg har stor erfaring med at bruge kropslig tilgang til at støtte klienter i at få skabt den forbindelse, der er så afgørende. Vi kan alle have brug for “støtte” eller nudging til simpel opmærksomhed. Evnen til helbredelse ligger i os alle.

Mine metoder er manuelle behandlinger der inddrager og forbinder din fysik og din psyke. Det gør jeg med Totum kropsterapi og Zoneterapi, stærk intuition og faglig erfaring.

I min klinik på Vesterbro i København, vil du finde trygge rammer og et personligt møde. På briksen vil du få kropsbehandlinger der er 100% skræddersyet til dig.